Aurora Vocalis Music School

Welcome to Aurora Vocalis

Our private music school offers lessons in singing, choir, piano and music theory within the Stavanger area (Norway). Both individual and group lessons, weekly lessons and seminars etc. We also cooperate with ABRSM to arrange their official practical and theory exams. Lessons are given from our tutor’s home, or our local school hosts, depending on availability.

Our current school hosts are BISS and French School.

Do you want private lessons, or a music activity in your area? Entry form can be found here. Send an e-mail to auroravocalis@hotmail.com to discuss a fitting program.

 

Website is under construction – errors may occur.


Velkommen til Aurora Vocalis

Vi er en privat musikkskole som tilbyr undervisning innen sang, kor, piano, og musikkteori i Stavanger-området. Både solo- og gruppetimer, ukentlige timer eller seminarer. Vi samarbeider også med ABRSM for å offisielt arrangere deres praktiske og teoretiske eksamener. Undervisningen skjer privat i lærernes hjem, eller hos lokale vertsskoler, avhengig av tilgjengelighet og ledighet.

Nåværende vertsskoler er BISS og den Franske skolen.

Ønsker du privattimer, eller savner du et musikktilbud i ditt nærområde? Her finner du påmeldingsskjema. Ta kontakt på e-post til auroravocalis@hotmail.com, for å diskutere et skreddersydd tilbud.

 

Websiden er under oppussing – feil kan forekomme.

Reklamer